blag

blag

Wimp, Rush og Ronan

2009Posted by Gaute Thu, January 27, 2011 19:48:49
Noen ganger setter jeg på Spirit Of Radio: Greatest Hits (1974-1987) av Rush. I dag gjorde jeg det. Jeg merket at det var noe rart når den første låta, Working Man, hørtes ut som noe av Dropkick Murphys. Jeg stoppet den og startet den på nytt, og da var alt i orden.

Jeg tenkte ikke noe mer over det. Låt nummer to, Fly By Night, var definitivt seg selv.


Låt nummer tre på albumet er 2112 Overture / The Temples of Syrinx. I dag hørtes den mistenkelig ut som When You Say Nothing At All av Ronan Keating.

Jeg skal ikke påstå at det er noe galt med Wimp, men jeg er i hvert fall ganske sikker på at det er noe som ikke er helt riktig.


(Her skulle det vært et videoklipp av Wimp som spiller Ronan Keating og påstår at det er Rush. Youtube vil visst ikke at det skal være slik.)


Her er det et bilde av tre veldig små hamburgere i stedet. Dette har i utgangspunktet ingenting med saken å gjøre, men jeg liker å bryte opp teksten med mer eller mindre morsomme photos.

Du kan jo tenke deg at en av dem representerer Geddy Lee, mens den andre er Ronan Keating. Den tredje er der fordi det ikke var nok med to, siden de er så jævla små.

  • Comments(0)//blag.gaute.org/#post14