blag

blag

Noe har skjedd med støvkluten

2009Posted by Gaute Wed, August 03, 2011 12:21:37

Jeg har en glorete støvklut av mikrofiber hengende på gardinstanga på kjøkkenet. Jeg tror i hvert fall at jeg har det. Jeg pleier å ha det. Jeg kan ikke være helt sikker på om jeg har det akkurat nå. I det siste har jeg nemlig begynt å tvile på klutens hengeegenskaper. Jeg vet ikke om jeg kan stole på kluten. Tidligere denne uka (altså enten mandag eller tirsdag) fikk jeg meg en overraskelse da jeg skulle bort til kjøleskapet for å kaste noen jordbær. Jeg rundet hjørnet og ble møtt av dette synet:


Noe har skjedd. Kluten er ikke der den skal være. Den er på gulvet. Hva faen gjør den der nede? Har den hoppet ned fra stanga i et forsøk på å ende sitt begredelige liv? Har den mutert og blitt ei gulvfille? Spørsmålene er mange, svarene er få.

Her er en rekonstruksjon av åstedet sånn jeg ser for meg at det så ut i forkant av hendelsen, basert på mine egne vitneobservasjoner gjort tidligere på dagen:


Det er helt åpenbart at noe har skjedd med kluten. Teknisk og taktisk etterforskning pågår nå 24 sekunder i døgnet for å prøve å få oversikt over hendelsesforløp og årsaker. En foreløpig liste over teorier ser slik ut:

- Selvmordsforsøk
- Glatt gardinstang og/eller ujevn vektfordeling (Forårsaket av svette?)
- Truffet av flyvende gjenstand utenfra (Veps, humle, prosjektil, kvist, ball, splint, måke?)
- Truffet av flyvende gjenstand innenfra (Penn, negl, mat, pant, kort, tåre, pute?)
- Mutasjon til gulvfille (Støv/gulv-hybrid? Selvbevisst?)
- Vind (Kuling, bris, orkan, flau vind, motvind, medvind, gjennomtrekk?)
- Jeg har selv tatt tak i den og dratt den ned på gulvet i et forsøk på å reise meg etter å ha blitt slått i bakken (Bakholdsangrep, eksplosjon, selvskading, gasslekkasje, alkohol?)


Saken vil kanskje ikke bli oppdatert.

  • Comments(2)//blag.gaute.org/#post21