blag

blag

Fire skjeer

blagPosted by Gaute Thu, March 29, 2012 12:50:50
Jeg har hørt om sokker som forsvinner i vaskemaskinen. Det er mulig det bare er en myte, jeg har i hvert fall aldri opplevd det selv. Jeg har derimot opplevd skjeer som forsvinner i oppvaskmaskinen, og det er jævlig triste greier.


Jeg pleide å ha seks skjeer. Jeg ble kalt Six Spoons. Alt var bare fryd og gammen.
Nå har jeg bare fire skjeer. Ingen kaller meg Four Spoons. Heldigvis. Alt er bare trist og kjedelig. Hvor er de to siste skjeene? De er verken i oppvaskmaskinen eller vaskemaskinen.
Jeg tviler på at de har krympet og blitt til teskjeer, og jeg tror ikke bikkja har gravd dem ned i hagen. Hvilken bikkje skulle det vært, liksom? Haha! Jeg vet ikke.

Her er en trist graf som viser utviklingen i antall skjeer over tid.

Hvis denne utviklingen fortsetter, vil jeg en dag ha null skjeer. Null. Jeg vet ikke akkurat når de forsvant, men jeg er ganske sikker på at jeg hadde alle seks skjeene i 2008. Hvis vi tar utgangspunkt i at jeg mister ei halv skje i året, vil jeg gå tom for skjeer i 2020. Hvis jeg lever til jeg når min forventede levealder, vil jeg skylde tjue og ei halv skje når jeg dør.

Jeg har forresten seks kniver og fem gafler. Den ene gaffelen har jeg antakeligvis stjålet, da den er ganske forskjellig fra de fire andre.

  • Comments(0)//blag.gaute.org/#post25