blag

blag

Snømåking, vannblemmer og herpes

2009Posted by Gaute Fri, January 07, 2011 22:07:38
Plutselig hadde det kommet dritmye snø her om dagen, og jeg satt på jobb og tenkte "Nå har det kommet dritmye snø." Jeg bestemte meg for å avspasere den siste timen så jeg kunne rekke å måke snø før avslutningsrennet i hoppuka. Ganske rå prioritering.


Tre kvarter brukte jeg på måkinga, og da hadde jeg på forhånd bestemt meg for at jeg skulle måke meg god og svett. Svett ble jeg. I tillegg fikk jeg vannblemme øverst på venstre tommel.Jeg kjente at den var der i det den sprakk, da skiftet jeg grep på skuffa. Resten av økta forløp uten nevneverdige skader og problemer. Jeg ble ferdig i tide, og rakk akkurat å dusje og åpne en øl før hopprennet begynte. Success. Den kalde boksen kjølte og lindret det åpne såret, og alt var fryd og gammen. Mest gammen.


Et par dager senere satt jeg og fingret en kulepenn mens jeg tenkte på seksuelt overførbare sykdommer.

Plutselig satt jeg og gliste litt for meg selv. Så tegnet jeg to rundinger og to prikker på min egen hud. Bare en vanlig vannblemme på hånda, eller passe morsom hånddukke med hareskår og herpes?

Kanskje litt begge deler. Godt nytt år.


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Synne Fri, January 14, 2011 11:46:38

Jeg liker ikke vannblemmer, men jeg liker hånddukker.

Posted by Elena Sun, January 09, 2011 12:56:21

Haha! Herpes på hånda! I like it.