blag

blag

Hånden som lager vuggen

blagPosted by Gaute Mon, November 05, 2012 16:46:00
Dagen i dag begynte som nesten alle andre dager. Vekkerklokka mi, som også er en slags mobiltelefon, vekket meg klokka 0715. Jeg slumret. Ti minutter senere våknet jeg igjen, klokka var nå 0725. Jeg slumret igjen. Typisk mandag.

Vi går over til historisk presens og hopper noen timer frem i tid, klokka er nå cirka 1247. Jeg er på jobb, jeg har for lengst spist lunsj skråstrek frokost, for anledningen sylte, og jeg er travelt opptatt med å kjenne på hvor utrolig middels alt er. Plutselig åpner heisdøra seg i vanlig tempo, og ut av heisen kommer en kollega. Hun gir meg en pakke. Det er en flatpakket dukkevugge, den ser slik ut:


Samtalen går deretter omtrent som følger:
Hun bare “Kan du montere den her?”
Og jeg bare “Ja.”
Og hun bare “Det er fint.”
Og jeg bare “Hva skjedde med den gamle dukkesenga?”
Og hun bare “Den skal vi kaste, den er så gammel og kjip, det er mye fetere med vugge. Vugge er dritfett.”
Og jeg bare “YEAH! VUGGE! HIGH FIVE!”

Det viser seg at jeg blir utrolig entusiastisk og ivrig når folk ber meg om å montere vugger.

Jeg river opp pakka. Inni ligger det to gavler, to sidevegger, en bunn, ei dyne, åtte skruer, ei pute og en bruksanvisning. Her er et bilde av bruksanvisningen.


På dette tidspunktet er det helt åpenbart for meg at jeg kommer til å trenge en skrutrekker, så jeg formelig løper til boden for å hente nettopp det. Her er et bilde av skrutrekkeren, bare sånn for sikkerhets skyld.


Jeg har lite eller ingen erfaring med montering av vugger, men jeg føler meg underlig selvsikker. Selve monteringsprosessen er gjort unna på omtrent seks minutter, tipper jeg. Jeg er ekstatisk, og glemmer å dokumentere hva jeg gjør. Det holdes, det klemmes, det skrus. Jeg drømmer om en karriere som vuggemontør idet bunnen smetter på plass med et tilfredsstillende smett. De fire siste skruene strammes til, og jeg lener meg tilbake og betrakter det endelige produktet.

Vuggen.


Jeg føler meg som Gud.

Vuggen er mitt skaperverk, og den er uten like.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ramtog Mon, November 05, 2012 19:02:28

Og jeg bare "Ble veldig trøtt nå. Vugge er nok tingen!"

Posted by frank Mon, November 05, 2012 17:31:51

Vugge er jo egentlig mye fetere enn seng. Takket være dette vurderer jeg faktisk å bytte ut senga mi med ei vugge, og alle stolene mine med gyngestoler.